Van harte welkom op onze site!

 

Autobedrijf Reinders B.V. is al ruim 25 jaar uw adres voor bijzondere auto’s. Wij kopen enkel wat wij zelf leuk vinden, en dat levert een afwisselende en verrassende voorraad op. Bij ons vindt u geen 13-in-een-dozijn-auto, echter zorgvuldig geselecteerde Young- en Oldtimers van variërende merken.

 

Door liefhebbers, voor liefhebbers

Ons team bestaat uitsluitend uit autoliefhebbers. Wij zorgen er voor dat iedere auto op ons plein uniek is en uiteindelijk terecht komt bij de juiste nieuwe eigenaar. Dat levert vaak leuke gesprekken op, in een ongedwongen sfeer. Verwacht bij ons geen groot glazen paleis met verkopers in driedelig maatpak, wij blijven onszelf. Eerlijkheid staat daarbij voorop, want niemand heeft iets aan verrassingen achteraf.

 

Internationaal

Al vroeg in de jaren ’90 zijn wij begonnen met het inkopen van bijzondere auto’s in het buitenland, voornamelijk Duitsland. Door deze jarenlange traditie hebben wij vele contacten welke ons voorzien van unieke en ’’onbekende’’ auto’s.

Onze goede ligging, vlak over de grens met Duitsland, maakt dat wij veel buitenlandse klanten mogen ontvangen. Inmiddels hebben wij goede ervaringen opgedaan met het exporteren van auto’s naar buitenlandse liefhebbers. Vanuit heel Europa weten mensen de weg naar Emmen. Contact in Duits en Engels is probleemloos mogelijk.

 

Unieke formule

Wij selecteren iedere auto zelf en beschikken over diverse vormen van transport. Het gehele proces, van inkoop tot verkoop, blijft in onze eigen handen. Dit zorgt voor goede kennis van de auto en natuurlijk scherpe prijzen. Een bijkomend voordeel is dat wij het verhaal van de auto uit de eerste hand weten, en dat creëert altijd net dat beetje extra gevoel.

Onze prijsklasse is uiterst vriendelijk, ideaal voor een leuke auto ”voor er bij”. Onze auto’s zijn betaalbaar en van goede kwaliteit.

 

Vrijblijvend en helder

Iedereen moet de kans krijgen een goede keuze te kunnen maken. Daarom is een proefrit bij ons altijd vrijblijvend. Bij een breder interessegebied is het uiteraard ook mogelijk om meerdere proefritten te maken om daarmee de auto’s goed tegen elkaar te kunnen afwegen. Wij streven naar heldere prijzen, daarom hanteren wij geen zaken als ’’rijklaarmaakkosten’’ of afleverkosten. De prijs die u ziet is de prijs van de auto, zonder verdere kleine lettertjes. In overleg is alles mogelijk: specifieke wensen maar ook garantie of brengen op locatie.

 

Om teleurstelling te voorkomen verzoeken wij u een afspraak te maken. Wij kunnen niet garanderen dat er altijd iemand aanwezig is en het is natuurlijk zonde dat u voor de dichte poort komt.

 

Wij hopen u snel te kunnen begroeten in Emmen!